Blije Voeten Pedicuresalon

Zorgt dat je weer blij bent met je voeten

Producten

“Blije Voeten Pedicure salon” gebruikt professionele producten om de resultaten te ondersteunen en verbeteren. Daarbij heeft u de keuze uit een standaard- of schuimcrème.

Allpresan schuimcrème;
Deze producten van Duits fabricaat zijn hoogwaardig van kwaliteit, dermatologisch getest en bevatten geen kleurstoffen, noch bewaarmiddelen. De schuimcrème verzorgt en beschermt niet alleen maar de huid verbetert ook zienderogen.
Allpresan is probleemloos te gebruiken in combinatie met steunkousen, want deze schuimcrème tast de elastische vezels niet aan.

Dadi’Oil;
Dadi’Oil bevat 21 essentiële oliën o.a. jojoba-olie, olijfolie, avocado-olie en natuurlijke vitamine E en is ontwikkeld voor het herstellen, verstevigen, beschermen en onderhouden van de natuurlijke nagels. Dadi’Oil verbeterd flexibiliteit en voorkomt breekbaarheid, neemt snel op, dringt diep door, is niet vettig en heeft een heerlijke geur.

Luxury Dadi’ Lotion;
De diep voedende lotion voelt niet vet aan, gaat direct aan het werk wanneer je het op de huid smeert, hydrateert tot wel 24 uur lang en helpt het verouderen van de huid te voorkomen. Zowel je voeten als je lichaam krijgen precies de verzorging die ze nodig hebben, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Luxury Dadi’ Lotion is een puur, natuurlijk en eerlijk product zonder onnodige en belastende kunstmatige toevoegingen zoals sulfaten en parabenen. Het is een veganistisch huidverzorgingsproduct en volledig dierproefvrij.

De producten, voor thuisgebruik, zijn via de salon te bestellen.
Neem gerust contact op voor uitgebreide informatie.

HFL Solution Spray

Voor de behandeling van:Mycosenagels (Schimmelnagels)– Voetschimmels – Zwemmerseczeem – Rode & gevoelige huid. Dringt diep door in de nagelwortel en in de huid.

De spray bevat: Sodium Benzoate: deze stof vernietigt zo’n 90% van alle schimmels, D-Limonene: kalmeert de geïrriteerde huid, Panthenol: voor de elasticiteit en groei en verzorging van een nieuwe, gezonde nagel. Mag ook door diabetici gebruikt worden.