Blije Voeten Pedicuresalon

Zorgt dat je weer blij bent met je voeten

Kalk/schimmelnagels

Kalk/schimmelnagels (mycosenagels)

Schimmel- en kalknagels zijn voor veel mensen een voortdurende bron van ergernis, ongemak en schaamte. De  nagels zijn verdikt, brokkelige, wit/geel tot zwart verkleurd en groeien minimaal.

Daarom heb ik mij gespecialiseerd in de NCM anti-mycose behandelingsmethode, het ‘sculpture gel systeem’. Middels een door de pedicure aan te brengen sculpture gel – en een anti-mycosemiddel wat u zelf therapietrouw 2x daags moet gebruiken gedurende de behandelperiode, het wassen van de sokken op 60 graden en het gebruik van de s-stopperschoenenspray – biedt dit u de mogelijkheid op een toekomst met gezonde, mooie nagels.

Tijdens de behandeling wordt het door mycose aangetaste nagelgedeelte, zover mogelijk, verwijderd. De aan te brengen supersterke sculpture gel kapselt de eventueel nog aanwezige mycosedeeltjes in. Tegelijkertijd trekt de sculpture gel, tijdens de groei van de nagel, de eventuele nog aanwezige schimmeldraden uit de nagelplaat. Door periodiek (ca. elke 6 weken, afhankelijk van de nagelgroei) de sculpture gel te vernieuwen, wordt de uitgroeiende nagel opnieuw beschermd, totdat de mycosenagel volledig uitgegroeid is en uw mycosenagel tot het verleden behoort.

Het is per persoon verschillend hoe lang de behandeling duurt.

De behandeling van de mycosenagel wordt over het algemeen als pijnloos ervaren.

Het ‘sculture gel systeem’ is milieu- en diervriendelijk.